Nieuwe zoekfunctie voor ALPENTOURER-onderwerpen

Toegegeven, het was niet zo eenvoudig om je weg te vinden in de verscheidenheid aan onderwerpen die sinds 2010 in meer dan 50 nummers van ALPENTOURER zijn verschenen. Daar komt nu verandering in: met de nieuwe interactieve zoekfunctie voor onze verslagen, top-10’s en belangrijkste service-artikelen. We hebben alle belangrijke artikelen sinds het allereerste nummer samengevat in een themaoverzicht.

Je hoeft alleen maar het zoekfunctie met trefwoorden te voeden

Je hebt al toegang tot meer dan 400 artikelen in deze uitgebreide themadatabase. En deze zal in de toekomst natuurlijk voortdurend worden uitgebreid – bij elk nieuw nummer worden nieuwe onderwerpen toegevoegd. Je kunt zoeken op auteur en inhoud, bijvoorbeeld je geografische interesses. Je kunt de database doorzoeken op trefwoorden met de zoekfunctie voor onderwerpen.

zoekfunctie ALPENTOURER onderwerpen

We hebben het ook gemakkelijk gemaakt om toegang te krijgen tot uitgaven die je misschien nog niet hebt. Elk nummer van ALPENTOURER in dit themaoverzicht is gekoppeld aan de bijbehorende jaargang in de webshop, waar je de meest recente jaargangen nog steeds als printuitgave en als ePaper (PDF-formaat) kunt krijgen, en alle nummers van eerdere jaren vanaf 2010 nog steeds als ePaper verkrijgbaar zijn.

Vergelijkbare artikelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button